Kultura Prireditve Svet Trendi 

Adele avgusta na štirih koncertih v Münchnu

Britanska zvezdnica Adele je v sredo napovedala, da bo avgusta obiskala Nemčijo in nastopila na štirih koncertih v Münchnu. To bodo prvi nastopi pevke, znane po uspešnicah, kot so Easy On Me, Someone Like You in Rolling in the Deep, v celinski Evropi po letu 2016, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Britanska pevka bo v bavarski prestolnici nastopila 2., 3., 9. in 10. avgusta na posebej zanjo ustvarjenem prizorišču z 80.000 sedeži.

Pevka, ki bo maja dopolnila 35 let, po sedanji rezidenci v Las Vegasu ni načrtovala nastopov, zlasti ne v Evropi, a jo je ponudba enkratnega, po meri narejenega pop-up stadiona, ki bi bil zasnovan posebej za njen šov, zamikala.

Kot je zapisala na družbenih omrežjih, si ne bi si mogla zamisliti lepšega načina, kako preživeti poletje in končati čudovito obdobje svojega življenja in kariere z nastopi bližje domu. “Guten Tag babes x”, je pozdravila svoje nemške oboževalce.

Adele je trenutno v Las Vegasu na rezidenci, in sicer vse od novembra 2022. Pred tem je julija 2022 nastopila na dveh razprodanih koncertih v Hyde Parku v Londonu.

Zvezdnica je znana po albumih s številnimi uspešnicami, ki so poimenovani po starosti, v kateri jih je posnela – 19, 21, 25 in 30.

Sorodni članki